Burnaz İlkokulu

WEB https://burnazilkokulu.meb.k12.tr
Adres : Burnaz Köyü Karaçoban/ERZURUM
VİZYON : Okulumuzun vizyonu her okulda olduğu gibi kendi öğrencilerini ileride ülkemizin nadide okullarına göndermek. Öğrencilerini hayata en iyi şekilde hazırlayıp onların başarılı birer vatandaş olmalarını sağlamak.
MİSYON : Elimizdeki olanaklar ve genç, dinamik kadromuzla vizyonumuzu gerçekleştirmeye çalışıyoruz.
BAŞARILAR : 2012-2013 Eğitim Öğretim Yılında Karaçoban Kaymakamlığı´nın düzenlediği ilçe geneli Futbol Turnuvasında Öğretmenlerimizden oluşan futbol takımı 2. olmuştur.

Saatler : 08:30 14:20
Yabancı Dil :
Isınma : KALORİFER
Servis : İlçeden köye her gün 2 tane servis kalkmaktadır.
Ulaşım : Öğretmenlerimizin hepsi ilçe merkezinde kalmayı tercih ettiği için servis ile ulaşım sağlanmaktadır. Öğrencilerimizin geneli ise köyümüz küçük olduğu için yürüyerek gelmekte. Erzurum´dan Karaçoban´a ulaşım ise Erzurum Mahallebaşı Semt Garajı´ndan hareket eden transitlerle sağlanmaktadır.Erzurum merkeze her sabah 6.30 da araba kalkmaktadır.Erzurum merkezden ise en geç saat 17:00 da dönüş yapılmaktadır.Öğretmenler tarafından talep olduğunda Erzurum merkeze ek servis çıkmaktadır.
Yerleşim Yeri : .
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İlçe Merkezine: 13 km uzaklıkta İl Merkezine : 183 km uzaklıkta
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : 2018-2019 yılından itibaren sınıflar arası futbol turnuvası düzenlenmektedir.2019-2020 eğitim öğretim yılında Satranç turnuvası düzenlenmiştir.
Bilimsel Etkinlikler : 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılında 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı düzenlenmiştir. 2019-2020 Eğitim-Öğretim yılında 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı düzenlenmiştir.
Proje Çalışmaları :