Burnaz İlkokulu

Belgegeçer : 12
WEB http://burnazilkokulu.meb.k12.tr
Adres : Burnaz Köyü Karaçoban/ERZURUM
VİZYON : Okulumuzun vizyonu her okulda olduğu gibi kendi öğrencilerini ileride ülkemizin nadide okullarına göndermek. Öğrencilerini hayata en iyi şekilde hazırlayıp onların başarılı birer vatandaş olmalarını sağlamak.
MİSYON : Elimizdeki olanaklar ve genç, dinamik kadromuzla vizyonumuzu gerçekleştirmeye çalışıyoruz.
BAŞARILAR : 2012-2013 Eğitim Öğretim Yılında Karaçoban Kaymakamlığı´nın düzenlediği ilçe geneli Futbol Turnuvasında Öğretmenlerimizden oluşan futbol takımı 2. olmuştur.
Rehber Öğretmen : 0
Resim Sınıfı : 0
Müzik Sınıfı : 0
Misafirhane : 0
Kütüphane : 1
Hazırlık Sınıfı : 0
Konferans Salonu : 0
Spor Salonu : 0
Öğretim Şekli : İkili Öğretim
Kantin: 0
Yemekhane : 0
Revir : 0
Saatler : Yaz saatinde 12:30 17:00 Kış Saatinde 12:00 16:30
Bağlantı : Diğer
Yabancı Dil :
Isınma : KALORİFER
Lojman : Yok Sayısı:0
Servis : İlçeden köye her gün 2 tane servis kalkmaktadır.
Ulaşım : Öğretmenlerimizin hepsi ilçe merkezinde kalmayı tercih ettiği için servis ile ulaşım sağlanmaktadır. Öğrencilerimizin geneli ise köyümüz küçük olduğu için yürüyerek gelmekte. Erzurum´dan Karaçoban´a ulaşım ise Erzurum Mahallebaşı Semt Garajı´ndan hareket eden transitlerle sağlanmaktadır.Erzurum merkeze her sabah 6.30 da araba kalkmaktadır.Erzurum merkezden ise en geç saat 17:00 da dönüş yapılmaktadır.Öğretmenler tarafından talep olduğunda Erzurum merkeze ek servis çıkmaktadır.
Yerleşim Yeri : .
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İlçe Merkezine: 10 km uzaklıkta İl Merkezine : 173 km uzaklıkta
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :